Κοροναϊός: Κατάφερε να βγει από τη ΜΕΘ μετά από 154 ημέρες
Επόμενος σταθμός, γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του, πλέον για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Ένας 61χρονος που είχε νοσήσει με κοροναϊό τον Ιανουάριο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας πήρε εξιτήριο και νίκησε τον ιό μετά από 154 ημέρες.
Η περιπέτεια του 61χρονου Λαμιώτη, ξεκίνησε με τη διασωλήνωσή του στις 19 Ιανουαρίου, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο κοροναϊός. Ήταν η περίοδος εκείνη που ακόμα η μετάλλαξη Δέλτα δεν είχε δώσει πλήρως τη θέση της στην Όμικρον και υπήρχαν σοβαρά περιστατικά διαφόρων ηλικιών.
Διαβάστε επίσης: ΕΙΝΑΠ για αύξηση κρουσμάτων: Πάρτε μέτρα αυτοπροστασίας
Σύμφωνα με το lamiareport, μαζί με την Ομάδα της ΜΕΘ, ο 61χρονος πάλεψε για ένα και πλέον μήνα όταν και βγήκε αρνητικός, όμως, η κατάστασή του παρέμενε εξαιρετικά σοβαρή. Γι’ αυτό και στις 24 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ, καθώς ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.
Τελικά, το «θαύμα» έγινε και ο 61χρονος, το μεσημέρι της Τρίτης, αποχαιρέτισε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η δεύτερη οικογένειά του.
Επόμενος σταθμός, γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του, πλέον για να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όπως και προ κοροναϊού.
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Πέτρο και «αγάπησε την Κολομβία»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα
- Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα μετάσχει «σε καμιά περίπτωση» στη διακυβέρνηση της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου
- Άρσεναλ – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό του Carabao Cup οι Κανονιέρηδες (vid)
