
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε τέλος στην κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου
Ξεκάθαρη η παρουσιάστρια για τη σχέση της με τη συνάδελφό της
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου έδωσαν το «παρών» το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια.
Κατά την άφιξή τους, οι δύο παρουσιάστριες παραχώρησαν κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (21/6) έπαιξε τα συγκεκριμένα πλάνα στο «Happy Day» και θέλησε να τοποθετηθεί για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Κατερίνα Καινούριου.
Όπως τόνισε: «Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, την είδα πολύ χαλαρή, πολύ ωραία ντυμένη. Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα πάει, με είδε και μου λέει θες να κάνουμε μαζί δηλώσεις και της λέω εννοείται και φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;».
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών





