
Τουρκία: «Επίθεση σε Ερντογάν από πρώην αντιπρόεδρό του – «O βασιλιάς είναι γυμνός»
Μετά τον πρώην υπουργό Οικονομικών του, ο Ερντογάν δέχεται νέα επίθεση
Μία ακόμη σφοδρή επίθεση από πρώην στενό συνεργάτη και συνοδοιπόρο του δέχεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
Πρόκειται για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γυμνό βασιλιά».
Χθες Πέμπτη και ο άλλοτε στενός του συνεργάτης και πρώην υπουργός Οικονομικών, Αλί Μπαμπατζάν, έκρουσε καμπανάκι κινδύνου για την τουρκική οικονομία, προειδοποιώντας με συντριβή, χρεώνοντας τον Ερντογάν για κακούς χειρισμούς.
«Ο βασιλιάς είναι γυμνός»
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του, Μπουλέντ Αρίντς επιτέθηκε στα τουρκικά ΜΜΕ του «Μεγαλειότατου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Δεν πρέπει οι δημοσιογράφοι του Μεγαλειότατου να μιλούν πια για το πόσο όμορφος είναι ο καιρός, και πόσο καθαρά είναι τα νερά. Είναι η εποχή που θα πρέπει να φωνάξουν , είναι η στιγμή που πρέπει να ειπωθεί πως : “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”», σημείωσε.
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού






