Θεσσαλονίκη: Γάλλος προκάλεσε φθορές σε πολυκατοικίες και τραυμάτισε αστυνομικό
Αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του
Με χειροπέδες κατέληξε ένας 29χρονος Γάλλος ο οποίος προκάλεσε φθορές σε πολυκατοικίες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που επιχείρησε να τον δεσμεύσει.
Επιπλέον, προκάλεσε φθορές σε περιπολικό όχημα.
Κατηγορείται για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Συνελήφθη ένα άτομο για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό ο οποίος προκάλεσε φθορές σε πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης και αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που επιχείρησε να τον δεσμεύσει. Επιπλέον, προκάλεσε φθορές σε περιπολικό όχημα».
- Ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιοι κωδικοί μειώνουν τον φόρο
- Συνταγές: Βγάλαμε λαβράκι
- AI: Όταν η ταχύτητα γίνεται εχθρός της ασφάλειας
- Οργή από το Ιράν για τον βομβαρδισμό των εγκαταστάσεων αποθήκευσης καυσίμων από το Ισραήλ
- Το Ιράν δεν είναι ακόμη έτοιμο να σταματήσει τον πόλεμο, λέει ο Τραμπ – Νέο κύμα ισραηλινών βομβαρδισμών στην Τεχεράνη
- «Πόρτα» σε Τραμπ από Αυστραλία και Ιαπωνία για αποστολή πολεμικών πλοίων στα στενά του Ορμούζ




