Τουρκικές σειρήνες για Γιαννούλη
Ο Δημήτρης Γιαννούλης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε.
Στο… μπλοκάκι της Φενέρμπαχτσε φέρεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι στην πόρτα της εξόδου από το Νησί και τη Νόριτς, με τον τουρκικό σύλλογο να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του.
Μετά και τον υποβιβασμό των «καναρινιών» στην δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Έλληνας αμυντικός φέρεται να επιθυμεί τη μετακόμισή του σε άλλη ομάδα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «fotorspor», ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Δημήτρη Πέλκα, εκφράζοντάς του την επιθυμία ν’ αγωνιστεί στην ομάδα της Πόλης.
Την εφετινή σεζόν, ο 26χρονος ακραίος οπισθοφύλακας έπαιξε σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τα «καναρίνια».
- Ο καλός καιρός μπλόκαρε τους δρόμους – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Κοινή έξοδος για Γιασικεβίτσιους και Ομπράντοβιτς στα μπουζούκια (vid)
- ICE: Ετοιμάζει «χρυσά» κέντρα κράτησης σε όλες τις ΗΠΑ
- Premier League: Εμπορική επανάσταση με δυνητικό όφελος 850 εκατ. ευρώ ετησίως
- Η άγνωστη ζωή του Μάθιου Πέρι – «55 οπιοειδή τη μέρα. Δεν θυμόταν τίποτα»
- Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που συμμετείχε σε κόντρες και έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα σε δρόμους της Αττικής

