Γουόριορς – Μάβερικς 126-117: Μόνος του ο Ντόντσιτς, «λύγισε» από τους Γουόριορς
Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν συγκλονιστικός στο Game 2 της σειράς των τελικών της Δύσης, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 42 πόντους, ωστόσο οι Γούριορς γύρισαν από το -19, επικράτησαν με 126-117 και έκαναν το 2-0
Μόνος του και όλοι τους… Κάπως έτσι εξελίχθηκε το Game 2 της σειράς των τελικών της Δύσης. Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν συγκλονιστικός απέναντι στους Γουόριορς, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 42 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ωστόσο είχε να αντιμετωπίσει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία επέστρεψε από το -19 του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας 6 παίκτες που τελείωσαν την αναμέτρηση με 10+ πόντους.
Με μπροστάρη τον Στεφ Κάρι, που είχε 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, οι Πολεμιστές έκαναν ξανά τη… δουλειά και δεν άφησαν περιθώρια στους Μαβς, καθώς με μια επική ανατροπή κατάφεραν να επικρατήσουν με 126-117, πηγαίνοντας έτσι στο Ντάλας με το ξεκάθαρο 2-0 στη σειρά.
Εξαιρετικός ακόμη μια φορά ο Τζόρνταν Πουλ, που τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους και 5 ασίστ. Φοβερή εμφάνιση και από τον Μπράνσον (31 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) για τους Ντάλας, ωστόσο αυτή δεν ήταν αρκετή.
Έτσι, οι Γουόριορς μεταφέρουν τη σειρά στο Ντάλας, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς του NBA.
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
