Η «Πανσέληνος» του Γ. Μόραλη πωλήθηκε έναντι 639.125 ευρώ σε δημοπρασία Ελληνικής Τέχνης
Το έργο του Γιάννη Μόραλη (1916-2009), η «Πανσέληνος», πωλήθηκε κατά τη διάρκεια δημοπρασίας Ελληνικής Τέχνης που οργάνωσε ο οίκος Bonhams χθες στο Παρίσι.
Ο «Αρχαιολόγος», ζωγραφισμένος το 1943 από τον Νίκο Εγγονόπουλο (1907-1985) πωλήθηκε για 176.775 ευρώ, όπως και ο «Ηρακλής σκοτώνει τη Λερναία Ύδρα» του Θεόφιλου Χατζημιχαήλ (1871-1934), ενώ οι «Εγκαταλελειμμένες καμπίνες» του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα (1906-1994) πωλήθηκαν για 94.875 ευρώ.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το The Gates of Times Square, της Χρύσας (Βαρδέα) (1933-2013) έφτασε στην τιμή των 315.335 ευρώ σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για έργο της Ελληνίδας ζωγράφου, έδρα της οποίας ήταν η Νέα Υόρκη.
- THEON: Συμφωνία αξίας 1 δισ. ευρώ για προμήθεια συστημάτων νυχτερινής όρασης
- «Δεν υπάρχει ειρήνη και χαρά»: Η Ισλανδία μποϊκοτάρει τη Eurovision για το Ισραήλ – Πέντες χώρες εκτός
- LIVE: Μπενφίκα – Νάπολι
- ΗΠΑ: Ίσως να ζητούν από τουρίστες το ιστορικό τους στα social media τα τελευταία πέντε χρόνια για να εισέλθουν
- LIVE: Ντόρτμουντ – Μπόντο/Γκλιμτ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι



