
Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος στρατιώτης
Το όχημα που οδηγούσε χτύπησε πάνω σε τσιμεντένιο διαχωριστικό και στη συνέχεια ανετράπηκε στο οδόστρωμα.
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια ενός νεαρού στρατιώτη που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λευκώνα – Προμαχώνα, στις Σέρρες.
Λίγοι πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, το όχημα που οδηγούσε χτύπησε πάνω σε τσιμεντένιο διαχωριστικό και στη συνέχεια ανετράπηκε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε βαριά τραυματισμένο τον 21χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
- Αντώνης Σαμαράς: Προειδοποιητικές «βολές» στην κυβέρνηση με το βλέμμα στην Κύπρο
- UNIFIL: Συνεχίζονται οι απώλειες κυανόκρανων στον Λίβανο – Τρεις συνολικά οι νεκροί
- Καλπάζει το ιδιωτικό χρέος – Σχεδόν 1,5 φορά μεγαλύτερο του ΑΕΠ, εκτοξεύθηκε στα 407,6 δισ. ευρώ
- Όταν η εξουσία συγκρούεται με τη δικαιοσύνη: Η σιωπηλή κρίση του κράτους δικαίου στην Ευρώπη
- Ο Χάαλαντ έδωσε έξι «μεροκάματα» για super car της Mercedes (pics)
- Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αργεντινή: Νεκρός 13χρονος μαθητής και οκτώ τραυματίες



