Πρόεδρος Ατλέτικο: «Μένει και του χρόνου ο Γκριεζμάν»
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέθο, τόνισε πως ο Αντουάν Γκριζμάν θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα.
H Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη γνωστό τόσο στον Αντουάν Γκριεζμάν, όσο και στον μάνατζερ του ότι δεν επιθυμεί να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Γάλλος επιθετικός θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά τη λήξη του δανεισμού του.
Μάλιστα, υπάρχει και η επιβεβαίωσε του προέδρου των «ροχιμπλάνκος», που μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη ρωτήθηκε για το μέλλον του Γκριεζμάν και τόνισε ότι θα παραμείνει και του χρόνου.
«Ο Γκριζμάν θα μείνει εδώ, θα συνεχίσει μαζί μας την επόμενη σεζόν. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, όταν υπάρχει κοινή θέληση να συνεχίσουμε την συνεργασία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ενρίκε Σερέθο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.