Έβαλε «πλώρη» για τελικό ο Ολυμπιακός (15-8)
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Πειραιά με 15-8 και έβαλε…πλώρη για τον τελικό της Α1 πόλο των ανδρών.
Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 Πόλο Ανδρών με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο νίκησε με 15-8. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών και θέλει άλλη μία για να προκριθεί στον τελικό όπου θα διεκδικήσει το νταμπλ, έχοντας πάρει ήδη το Κύπελλο.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Απόλλων μπορεί να προηγήθηκε με τον Σολανάκη στο ξεκίνημα με γκολ στον παραπάνω, ωστόσο ο Ολυμπιακός απάντησε γρήγορα με Φιλίποβιτς (πέναλτι), Γενηδουνιά (περιφέρεια) και πήρε το προβάδισμα (2-1). Ο Μουρίκης με εξαιρετικό τρόπο γύρισε και σκόραρε για το 3-1 ενώ Μπούσλιε με τη σειρά του από την περιφέρεια έγραψε το 4-1 ένα λεπτό πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-3, 2-2, 5-2.
Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος.
Απόλλων Σμύρνης (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 3, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς 2, Γούνας 1, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Κότσκαρ, Τσιαβαλιάρης.
Περισσότερα σε λίγο…
- Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: ΕΔΕ για τον αιφνίδιο θάνατο του 3χρονου αγοριού
- Άρης: Παρελθόν ο Πέδρο Άλβαρο
- Πρωτοποριακή κρυπτογράφηση με κβαντικά κλειδιά δοκιμάζεται στον «Δημόκριτο» και το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
- Έχοντας μαζί τους φίλους του, στιγμές γεμάτες αγάπη: Οι τελευταίες ημέρες του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ
- Ο Γκραντ «υποδέχθηκε» τον Χέιζ-Ντέιβις με… Space Jam (pic)
- Κιμ Τζου Ε: Η πρώτη ηγέτιδα της Βόρειας Κορέας – Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την 13χρονη κόρη του ως διάδοχό




