Πάτρα: Επεισόδια στην πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο – Πετροπόλεμος και κρότου λάμψης
Ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες εναντίον αστυνομικών.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν την Τετάρτη στο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια πορείας μνήμης, αλλά και διαμαρτυρίας ενάντια στη δικαστική απόφαση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου.
Ειδικότερα, ενώ η πορεία εξελισσόταν ειρηνικά, μία ομάδα αγνώστων ατόμων επιχείρησε να πλησιάσει το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας στην οδό Ερμού και, στη συνέχεια, πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και αμέσως μετά, η ομάδα των αγνώστων ατόμων έφυγε προς την οδό Κορίνθου.
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
- Η Μινεσότα μήνυσε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας –Μετά τον φόνο γυναίκας από πράκτορα της ICE



