
Θεσσαλονίκη: Κόπηκε το δάχτυλο 8χρονου που έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί διερευνώνται
Ένα ανήλικο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι την ώρα που έπαιζε σε τσουλήθρα παιδικής χαράς στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το γερμανικό προξενείο.
Πώς συνέβη το ατύχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ανήλικη έχασε το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού καθώς τσουλούσε στην επιφάνεια της τσουλήθρας. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η τσουλήθρα χρειαζόταν επισκευή.
Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 8χρονη μαζί με τους γονείς της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης του δαχτύλου.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η ανήλικη διερευνώνται.
Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας, ενώ η παιδική χαρά σφραγίστηκε μέχρι να επισκευαστεί η τσουλήθρα.
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ





