Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άδειασαν θέσεις στην οικογένειά μας…» – Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του
Μιλά για τον άνθρωπο που τον στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον...
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε δημόσια με ένα post για τον άνθρωπο που τον στήριξε μετά την απώλεια της μαμάς του και του μπαμπά του, μία απώλεια που όπως έχει δηλώσει δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα.
Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, βρέθηκε στην Κόνιτσα και μέσω μίας ανάρτησής του αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που ήταν περισσότερο από κάθε άλλον στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Εκείνη ανέλαβε δράση και με «επανέφεραν»
Μια φωτογραφία με την ξαδέλφη του, Ευρυδίκη, δημοσίευσε στο Instagram του αποκαλύπτοντας πως εκείνη ήταν που τον στήριξε περισσότερο από κάθε άλλον μετά την απώλεια της μητέρας του και του πατέρα του.
«Μεγαλώσαμε με ένα χρόνο διαφορά. Φίλοι και ξαδέλφια μαζί. Τελευταία, στην οικογένειά μας «άδειασαν θέσεις».
Η Εύη «ανέλαβε δράση» και μαζί με τον άντρα της, τον Δημήτρη και τον ανιψιό μου, Λευτέρη, επανέφεραν την ισορροπία. Σήμερα, η πρώτη μου ξαδέλφη παντρεύτηκε και βάπτισε το γιό της. Όλη η οικογένεια ενώθηκε ξανά. Και εκείνοι που ήρθαμε στην Κόνιτσα και αυτοί που χορεύουν από «αλλού»… Σας αγαπώ».
- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία
- Λιβύη: Ανακαλύφθηκε μυστική υπόγεια φυλακή με πάνω από 200 μετανάστες
- LIVE: Γουλβς – Νιούκαστλ
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός


