Twitter: Οι αντιδράσεις Μπάιντεν και Τραμπ μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας Twitter Inc από τον επιχειρηματία, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο Τζο Μπάιντεν ανησυχεί εδώ και καιρό για τη δύναμη που έχουν αποκτήσει οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
«Ουδέν σχόλιον» από τον Λευκό Οίκο για την συμφωνία – μαμούθ του Έλον Μασκ, που έγινε ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter.
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει τη συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας Twitter Inc από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, σημειώνοντας ωστόσο ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανησυχεί εδώ και καιρό για τη δύναμη που έχουν αποκτήσει οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα επιστρέψει στο Twitter
Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και αν ο λογαριασμός του ξεμπλοκαριστεί.
Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία «Truth Social» εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει.
«Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Έλον να αγοράσει το Twitter, επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», σημείωσε.
- Το Ισλάμ δεν στηρίζει το Ιράν
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα

