Άργος: Νεκρός άνδρας από πτώση οροφής σε παλιό εργοστάσιο
Μέχρι και αργά το απόγευμα ειδικό γερανοφόρο όχημα, με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ και της Π.Υ., κατέβαλλε προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της σωρού του άτυχου άνδρα.
Ένας άνδρας Ρομά βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Μύλων Άργους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν σε χώρο παλαιού εργοστασίου μεταξύ Μύλων και Κυβερίου, όταν ξαφνικά υποχώρησε τμήμα της τσιμεντένιας οροφής και τον καταπλάκωσε.
Όταν συγγενείς του, που τον αναζητούσαν, ειδοποίησαν τις Αρχές έσπευσαν στο σημείο αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο άνδρας ήταν νεκρός.
Μέχρι και αργά το απόγευμα ειδικό γερανοφόρο όχημα, με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ και της Π.Υ., κατέβαλλε προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της σωρού του άτυχου άνδρα.
Το αστυνομικό τμήμα Άργους και η Π.Υ. διενεργούν προανάκριση για να φωτισθούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος.
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025



