Το θρίλερ συνεχίζεται: Η Λίβερπουλ ξανά στον… σβέρκο της Σίτι (2-0)
Η Λίβερπουλ πήρε ένα ακόμη «τρίποντο», νικώντας την Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με 2-0 και απ’ ότι φαίνεται θα γίνει «μάχη» μέχρι τέλους με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο της Premier League.
Χιτσκοκικό αναμένεται να είναι το φινάλε (και) της φετινής Premier League! Η Λίβερπουλ έβαλε ένα ακόμη «τρίποντο» στο σακούλι της, επικρατώντας της Έβερτον με 2-0 στο «Άνφιλντ» και επέστρεψε στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Οι «ρεντς τα βρήκαν… σκούρα κόντρα στα «ζαχάρωτα», όμως έκαναν το καθήκον τους στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης χάρη στα γκολ των Ρόμπερτσον (62′) και Οριγκί (85′).
Έτσι, η ομάδα του Γιούτγκεν Κλοπ διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 14 ματς πρωταθλήματος (12-2-0) και πλέον στρέφει την προσοχή της στον πρώτο ημιτελικό με τη Βιγιαρεάλ για το Champions League.
Από την πλευρά τους τα «ζαχαρωτά» έφτασαν τα 13 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-2-11) και πλέον «φλερτάρουν» με τον υποβιβασμό στην Championship, όντας στην επικίνδυνη ζώνη.
Στα του αγώνα, το πρώτο μέρος έφυγε δίχως γκολ και στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απείλησαν πρώτοι με το διαγώνιο σουτ του Γκόρντον στο 55′. Οι «χρυσές» αλλαγές του Κλοπ στο 60′ (Ντίας και Οριγκί) τα άλλαξαν όλα και στο 62′ ο Ρόμπερτσον με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Οριγκί, έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια οι «ρεντς» ανέβασαν πολύ ρυθμό, είχαν αρκετές ευκαιρίες να βρουν και δεύτερο τέρμα, κάτι το οποίο στο 85′, όταν ο Χέντερσον έκανε σέντρα, ο Λουίς Ντίας ένα ψαλίδι και η μπάλα κατέληξε στον Οριγκί, που από κοντά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση
- Δημοψήφισμα 1974: Πρώτη κυρία της χώρας η Δημοκρατία
- Ο 40άρης Ρογκαβόπουλος MVP της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL (pic)
- Το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την «τετραγωνική ρίζα του Brexit»



