Γιάννης Καπετάνιος: Η σχέση με τον Κιμούλη και η φιλία με τον Φιλιππίδη
«Πήγαινα στο σπίτι του, κάναμε παρέα 12 χρόνια», αποκαλύπτει για τον ηθοποιό που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε το Γιάννη Καπετάνιο, ο οποίος μίλησε για την εποχή που δούλευε ως νεκροθάφτης και βοσκός, την απώλεια του αδελφού του και τον λόγο που δεν πήγε στην κηδεία, αλλά και τη 12χρονη φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Στο χωριό μου έβοσκα κοπάδια και έκανα με 1000 δραχμές τον νεκροθάφτη. Τη δουλειά του νεκροθάφτη τη θεωρούσα φυσιολογική», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.
«Μπάρκαρα στα καράβια, πήγα στην Αμερική λαθραία. Έπλενα πιάτα, έφτιαχνα ντόνατς, πίτσες, δούλευα 6 το απόγευμα με 6 το πρωί», συνέχισε.
Αναφερόμενος στους Έλληνες πρωταγωνιστές που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα στο πλαίσιο του κινήματος #metoo, σημείωσε: «Ήταν νευρικό παιδί ο Κιμούλης, αλλά ήταν και πολύ δοτικός, με έπαιρνε στο σπίτι της μάνας του και στο εξοχικό του».
Και πρόσθεσε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν 12 χρόνια φίλοι, πήγαινα στο σπίτι του, κάναμε παρέα».
Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στην προσωπική του ζωή και στο πώς γνωρίστηκε με τη σύντροφό του.
«Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε στο καμαρίνι, την έψαξα, την βρήκα και είμαστε μαζί 7 χρόνια», αποκάλυψε.
«Έφυγε ο αδελφός μου από τη ζωή, έπαιζα στο θέατρο και δεν πήγα ούτε στην κηδεία του», εξομολογήθηκε σχετικά με τις δύσκολες στιγμές στη δουλειά του.
Όσον αφορά το θέμα των πληρωμών των ηθοποιών από τις επαναλήψεις των σίριαλ που προβάλλονται, είπε με χιούμορ: «Από τις επαναλήψεις πληρωνόμαστε πλουσιοπάροχα! 1,2 ευρώ το επεισόδιο. 7 επεισόδια στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» 15 ευρώ».
Ο Γιάννης Καπετάνιος εμφανίζεται στην παράσταση «Χαμός στο ίσωμα» στο θέατρο «Περοκέ».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της


