Κορινθία: Ένας 67χρονος σκηνοθέτησε την «απαγωγή» του
Από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων προέκυψε ότι ο 67χρονος ουδέποτε έπεσε θύμα αρπαγής και ληστείας.
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου θα οδηγηθεί ο 67χρονος από την Κορινθία που σκηνοθέτησε την «απαγωγή» του.
Ο άνδρας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ενώ περπατούσε στο Κιάτο Κορινθίας, τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι, οι οποίοι με τη χρήση βίας τον ακινητοποίησαν, του έκλεισαν τα μάτια με μαντήλι και με αυτοκίνητο τον οδήγησαν σε άγνωστη κατεύθυνση, όπου του αφαίρεσαν ρούχα, εντός των οποίων είχε χρήματα, κινητό, προσωπικά έγγραφα και κάρτες τράπεζας.
Όπως υποστήριξε, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων, όμως, προέκυψε ότι ο 67χρονος ουδέποτε έπεσε θύμα αρπαγής και ληστείας, την οποία «σκηνοθέτησε» με σκοπό να… δικαιολογήσει στους οικείους του την απώλεια των χρημάτων και των προσωπικών του αντικειμένων.
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
- «Είναι καλοκαίρι μες στους χειμώνες» – Η Ιουλία Καραπατάκη «μάγεψε» με την εμφάνισή της στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»



