Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι – Μένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ
Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές
Έκρηξη σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης, σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της κρατικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Οι άγνωστοι φέρεται να τον πυροδότησαν με στουπί ή προσάναμμα για τζάκι.
Υλικές ζημιές
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ, καθώς επίσης και άνδρες της Πυροσβεστικής που έσβησαν άμεσα τη μικρής έκτασης φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη.
Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για περαιτέρω διερεύνηση.
- Ο «Κατάδικος» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Ο κρυφός μακροπρόθεσμος κίνδυνος της ΔΕΠΥ για την υγεία
- Τελικά χωράνε κι άλλοι σταρ στην Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν – Αποκαλύφθηκε η guest εμφάνιση του Τράβις Σκοτ
- «Ο Μάικ Τζέιμς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι» (pic)
- Βόρεια Κορέα: «Εκτόξευσε τουλάχιστον ένα πύραυλο προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας»
- Αδριάνειο Υδραγωγείο: Αναβιώνει το ρωμαϊκό έργο που φέρνει νερό από την Πάρνηθα στο Κολωνάκι





