Χαλκιδική: Φωτιά σε δύσβατη δασική περιοχή στη Μόλα Καλύβα – Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής
Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή
Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί σε δύσβατη δασική περιοχή στη Μόλα Καλύβα, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Συνολικά επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 40 οχήματα και 4 αεροσκάφη, τύπου Καναντέρ.
Το έργο τους δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και -κατά πληροφορίες- φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ.
Φωτό από xalkidikipolitiki.com
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο πριν από τις 6 το πρωί και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από ισχυρές τοπικές δυνάμεις πυρόσβεσης, που ενισχύθηκαν στη συνέχεια και από δυνάμεις όμορων νομών.
Από τη φωτιά δεν κινδυνεύουν σπίτια ή κατοικημένες περιοχές.
Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, στην περιοχή είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά τον Σεπτέμβριο του 2017. Τότε κάηκαν 2.000 στρέμματα δάσους και ελαιώνων.
Φωτό από xalkidikipolitiki.com
- Συντάξεις: Ποιοι μπορούν να αποχωρήσουν πριν τα 62
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Επόμενο «σφύριγμα» στην ακριτική Οινόη Καστοριάς
- «Ο Κάμερον Πέιν αποχωρεί από την Παρτίζαν και επιστρέφει στο NBA»
- Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα
- Η ακρίβεια «χτύπησε» και τις βρεφικές τροφές
- Ρούμπιο: Ο Τραμπ είναι «βαθιά προσηλωμένος» στην εκλογική νίκη του Όρμπαν – «Η επιτυχίας σας είναι και δική μας»


