
X Factor: Πήρε τέσσερα «ναι» χωρίς να πει ούτε μία νότα
Ο Κωνσταντίνος Borek γράφει τραγούδια, τα ενορχηστρώνει, κάνει την παραγωγή και προσκαλεί κάθε φορά διαφορετικούς τραγουδιστές για να τα ερμηνεύσουν.
Ο Borek παρουσίασε το ηλεκτρονικό μουσικό του project χωρίς να τραγουδήσει ο ίδιος, και εντυπωσίασε με τη φρεσκάδα του ήχου του, αλλά και με το μαλλί του!
Ο Κωνσταντίνος Borek γράφει τραγούδια, τα ενορχηστρώνει, κάνει την παραγωγή και προσκαλεί κάθε φορά διαφορετικούς τραγουδιστές για να τα ερμηνεύσουν.
Για την audition του στο talent show του MEGA επέλεξε να παρουσιάσει τη δική του πρωτότυπη διασκευή τού «Είμαι αλλού» από τις ΜΕΛΙSSES, χρησιμοποιώντας τον μουσικό εξοπλισμό του και τη φωνή του… Χρήστου Μάστορα ηχογραφημένη και «πειραγμένη».
«Είναι πολύ φρέσκο, έχει ρίξει πολλή δουλειά για να το κάνει», σχολίασε ο πραγματικός Χρήστος Μάστορας, που ήταν συμμαθητής με τον Borek και δεν περίμενε να τον δει στο «X Factor».
«Μου άρεσε πολύ η αισθητική σου», είπε η Μαρίζα Ρίζου. Με τέσσερα «ναι», ο Borek πέρασε στην επόμενη φάση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα εμφανιστεί με live τραγουδιστή στην επόμενη φάση.
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»



