Σταυρόπουλος: «Είμαστε πολύ σοβαροί κατά του ντόπινγκ και πάντα θα είμαστε»
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, General Manager της Αρμάνι, μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και τα κρούσματα ντόπινγκ που προέκυψαν στον ιταλικό σύλλογο το τελευταίο διάστημα.
Ο General Manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας, την ενίσχυση της Βίρτους, ενώ πήρε θέση και για τα κρούσματα ντόπινγκ που προέκυψαν στον σύλλογο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του GM της ιταλικής ομάδας:
Για την πορεία της σεζόν: «Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, τώρα έρχονται οι αγώνες που πραγματικά έχουν σημασία. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εδραιωθούμε στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας το πλεονέκτημα του παράγοντα έδρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά: τώρα να δούμε ποιος θα μας περιμένει στα πλέι οφ, δεν έχω προτίμηση ανάμεσα στην Εφές ή τη Μακάμπι. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε ξανά στο Final Four».
Για τη Βίρτους: «Έχουν ενισχυθεί με τις αφίξεις των Χάκετ και Σενγκέλια, θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι καθοριστικό γιατί δεν έχει ορίσει ακόμα το πλέι οφ. Το να παίζεις παιχνίδια αυτού του διαμετρήματος είναι πάντα ωραίο».
Για το ντόπινγκ: «Είμαστε πολύ σοβαροί κατά του ντόπινγκ και πάντα θα είμαστε».
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
