Χαμός με τον τελικό του Conference League – Έξαλλοι οι Αλβανοί με την… σφήνα της Ελλάδας
«Θα χάσουμε 150 εκατ ευρώ» λένε οι Αλβανοί και οι εξελίξεις τρέχουν
Ο τελικός του Europa Coference League είναι προγραμματισμένος για τις 25 Μαϊού, στην Arena Kombëtare των Τιράνων. Ωστόσο σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα, ο τελικός της τρίτης κατα σειράς διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα φιλοξενηθεί στην Αλβανιά, με τον επικρατέστερο προορισμό να είναι η Αθήνα.
Όπως τονίζουν τα μέσα της γειτονικής χώρας, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα είναι πολύ δυσάρεστη για την Αλβανία, καθώς σε περίπτωση που η UEFA πάρει την απόφαση να αφαιρέσει τον τελικό από την Αλβανία λόγω των όσων συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η Ελλάδα θα καρπωθεί τεράστιο ποσό.
«Εδώ και δύο μέρες λέγεται ότι UEFA δεν θα ανεχθεί καθόλου την κατάσταση που επικρατεί στην Ομοσπονδία της Αλβανίας, όπου δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ο νικητής των τελευταίων εκλογών στο AFF, καθώς η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.
«Έτσι στην Ελλάδα πανηγυρίζουν ενδεχομένως και πρόωρα. Πάντως, σε περίπτωση που η UEFA αποφασίσει πραγματικά ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα, αυτά τα 150 εκατ. ευρώ των εσόδων θα πάνε κανονικά στους Έλληνες», σημειώνει τον εν λόγω ρεπορτάζ.
Θυμίζουμε ότι η Αθήνα απέσυρε τη συμμετοχή της, αν και ήταν το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον τελικό και τελικά επιλέχθηκε η γειτονική μας χώρα από την UEFA.
- Ο Σομποσλάι «απειλεί» Μπέκαμ και Ρομπέρ
- Λέσβος: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στο χωριό Στύψη – Κάηκε ολοσχερώς
- ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών – Μεγάλη συμμετοχή και μηνύματα ικανοποίησης
- «Κλειστά τα στόματα» – Oι αναγνώστες χειλιών είναι οι νέοι παπαράτσι – «Εφιάλτης για celebs και royals»
- Νέες φήμες για την υγεία του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – «Βρίσκεται στη Μόσχα για να υποβληθεί σε χειρουργείο»
- Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1: Νέα γκέλα οι «κόκκινοι», βαθμός-ανάσα στο 90′ για τους «σπερς» (pics, vids)



