Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση – Δεν ξαναδούλεψε ποτέ»
Ο άντρας αυτός, όπως σημειώνει η τραγουδίστρια, ήταν παραγωγός της.
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει αλλά και για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα».
«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα με θάρρος και θράσος και εκείνη την στιγμή και την επόμενη ημέρα. Ενημέρωσα την εταιρία για τον άνθρωπο που έτυχε να είναι και παραγωγός μου. Δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Όταν κάποια γυναίκα βρει τη δύναμη για να μιλήσει θα το κάνει, δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο», είπε αρχικά.
Για τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», ανέφερε: «Την απόφαση να μπω στη ‘Φάρμα’ την πήρα με χαρά, ο τραυματισμός μού στοίχισε και βγήκα νωρίς».
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια τόνισε για την σχέση με τα παιδιά της: «Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, είναι 8 ο μικρός και 17 ο μεγάλος. Δε με έχουν δει στη ‘Φάρμα΄ ούτε καν σε μονομαχία. Έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, ό,τι και να έβλεπαν θα ήταν φυσιολογικό. Εγώ δε νιώθω και ποτέ δεν ένιωσα αμήχανα ή να αισθανθώ ενοχές (για την σχέση μου), το οποίο είναι άκρως φυσιολογικό. Να ενοχοποιήσουμε ένα φιλί; Ένιωσα ζήλια και πολύ κακία οπότε όλα τα είδα και μου άρεσε στη ‘Φάρμα’».
Τέλος, για τα προβλήματα της υγείας της αποκάλυψε: «Είχα διαταραχή πανικού, δική μου απόφαση ήταν να πάω σε ψυχίατρο για να πάρω φαρμακευτική αγωγή».
Δείτε τη συνέντευξή της
- Κύπρος: Στο τραπέζι της Κομισιόν η ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής
- Σπανούλης: «Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός, η αγάπη του Έλληνα για το έθνος μας» (vid)
- «Δεν έχω τα λόγια σου»: Μια έκθεση για όσα δεν λέγονται από την Ελένη Κοτσώνη
- Εξάνθημα στον λαιμό του Τραμπ «φουντώνει» ξανά τα σενάρια για προβλήματα υγείας
- Στενά του Ορμούζ: Δυσοίωνο σενάριο από την Goldman Sachs για τις τιμές φυσικού αερίου
- Ο Τζόκοβιτς στους Λέικερς! ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς υποδέχθηκαν τον κορυφαίο τενίστα (vids)



