Τη νίκη, που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του 3ου σερί και συνολικά 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ψάχνει στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάσσει τους Πειραιώτες με 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Βατσλίκ, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Καρβάλιο και Αγκιμπού Καμαρά να κινούνται πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, M. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι Πειραιώτες την περασμένη αγωνιστική των πλέι-οφ επικράτησαν εντός έδρας του Άρη με 2-1 και σήμερα στα Γιάννενα θέλουν τη νίκη, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.