Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για τα Γιάννενα

Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για τα Γιάννενα

Με όλα τα διαθέσιμα όπλα του ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ για μια ακόμη νίκη προς το 47ο πρωτάθλημα

Μετρά αντίστροφα εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός. Το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 47ο της ιστορίας του θέλει να φέρει πιο κοντά ο Ολυμπιακός μέσω… Ιωαννίνων, καθώς αν καταφέρει να περάσει από τη δύσκολη έδρα του ΠΑΣ (3:30 μ.μ.), τότε θα έχει κάνει το 2Χ2 στα πλέι-οφ και το βράδυ μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα γνωρίζει πόσες νίκες ακόμη χρειάζεται για να το κατακτήσει και μαθηματικά.

Η διαφορά των 12 βαθμών που υπάρχει αυτήν τη στιγμή από το δεύτερο ΠΑΟΚ είναι σημαντική, με τους Πειραιώτες να έχουν θέσει από την αρχή ως βασικό στόχο να τελειώσουν και μαθηματικά τον τίτλο το γρηγορότερο. Το ματς με τον ΠΑΣ βεβαίως μόνο εύκολο δε θα είναι. Και στην κανονική περίοδο ο Ολυμπιακός ζορίστηκε για να περάσει από τα Γιάννενα, σε ένα ματς που τότε άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είχαν χαρακτηρίσει ως το δυσκολότερο του πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα για τον Μαρτίνς δε λείπουν, καθώς οι Μασούρας και Βρουσάι δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω Covid, με τον πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζει δυνατή ενδεκάδα. Δεν έχει άλλωστε λόγο να προχωρήσει σε ροτέισον, καθώς τα ματς πλέον είναι ένα κάθε εβδομάδα, ενώ υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Έτσι όλα θα δείχνουν πως θα πάει στο 4-2-3-1 με τους Βατσλίκ, Σωκράτη, Σισέ, Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, τους Εμβιλά, Μαντί στον άξονα και τους Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Αγκιμπού μπροστά τους, με τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαρτίνς έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο στους παίκτες του πως πρέπει να ανεβάσουν στροφές στο φινάλε της σεζόν και να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα για να κλειδώσει το πρωτάθλημα. Και το ματς απέναντι στον ΠΑΣ είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά τεστ για όλους.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024