Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Θετικοί στον κοροναϊό οι Μασούρας και Βρουσάι, στην αποστολή ο Ανδρούτσος

Ολυμπιακός: Θετικοί στον κοροναϊό οι Μασούρας και Βρουσάι, στην αποστολή ο Ανδρούτσος

Μασούρας και Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό και τέθηκαν σε απομόνωση, γεγονός που οδήγησε σε επαναφορά του Θανάση Ανδρούτσου σε αποστολή της πρώτης ομάδας μετά από καιρό.

Δύο κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στον Ολυμπιακό κατά τον τελευταίο έλεγχο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γιώργος Μασούρας και Μάριος Βρουσάι βρέθηκαν θετικοί και τέθηκαν αμέσως σε απομόνωση, μένοντας όπως είναι λογικό εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου ενώ τη Δευτέρα οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να δώσουν και το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής.

Τα δύο κρούσματα έφεραν στην αποστολή των Πειραιωτών τον Θανάση Ανδρούτσο ο οποίος αν και προοριζόταν να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Β’ ομάδας με τη Βέροια, τελικά δεν δηλώθηκε γι’ αυτόν τον λόγο. Ο διεθνής άσος κλήθηκε να συμμετάσχει στην αποστολή της πρώτης ομάδας και να καλύψει κατά κάποιον τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν λόγω του ιού.

Ο Ανδρούτσος έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό τη θέση του στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται περισσότερο τους Λαλά και Βρουσάι για το δεξί άκρο της άμυνας. Ελλείψει όμως του δεύτερου, ο Ανδρούτσος βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στην αποστολή.

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024