
Φωτιά στη Σύρο: Στις φλόγες παλιά νεοκλασική κατοικία της Ερμούπολης
Άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης
Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην «καρδιά» της Ερμούπολης, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε εντός παλαιάς νεοκλασικής κατοικίας η οποία βρίσκεται σε εγκατάλειψη εδώ και πολλά χρόνια στην Πλατεία Σταύρου Βαφία.
Άμεσα κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, η οποία με δύο οχήματα και δυναμικό έσπευσε στο σημείο της πυρκαγιάς, αναλαμβάνοντας το έργο της κατάσβεσης, με τη συνδρομή και εθελοντών κατοίκων της περιοχής και πολιτών.
Το βασικό πρόβλημα ήταν η τοποθεσία του σπιτιού. Οι δρόμοι στην περιοχή είναι στενοί και υπήρξε δυσκολία στην προσβασιμότητα των οχημάτων.

- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφεύγει κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση







