
Λευκός Οίκος: Το μεσημέρι σήμερα η επικοινωνία Μπάιντεν με Σι – Τι θα συζητήσουν
Υπό τη σκιά της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία θα συζητήσει σήμερα το μεσημέρι ο προέδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τον ομόλογό του της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα έχει συνδιάλεξη με τον κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ στις 09:00 (ώρα ανατολικών ΗΠΑ, στις 15:00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Ανοικτοί δίαυλοι»
Η συνομιλία των δύο ηγετών εντάσσεται «στη συνεχιζόμενη προσπάθεια να διατηρηθούν ανοικτοί δίαυλοι επικοινωνίας» μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της αμερικανικής προεδρίας.
«Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν για τη διαχείριση του ανταγωνισμού» των κρατών τους, για «τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας», καθώς και «άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», σύμφωνα με το κείμενο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Νετανιάχου: Διέταξε την επέκταση της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο – Ανεξέλεγκτος
- Ντετέκτιβ ξετρυπώνουν υπαλλήλους που προσποιούνται τους άρρωστους – Νέα «μόδα» εργοδοτών στο Λονδίνο
- Ο Μπρους Ντερν μοιράζεται μια ιστορία με την Μέριλιν Μονρόε
- Ποια χώρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή τοξικότητα στην Ευρώπη; – Τι ισχύει στην Ελλάδα;
- Ο πόλεμος ως ανόητη επιλογή – Η νέα τεχνολογία επιτρέπει στους Δαβίδ να αμυνθούν έναντι των Γολιάθ
- Καρυστιανού: Στόχος η αυτοδυναμία, καμία συνεργασία με συστημικό κόμμα – Πυρά εξαπολύει σε Μητσοτάκη και Τσίπρα




