
Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων φαρσέρ για βόμβα σε γυμνάσιο
Το τμήμα ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης ταυτοποίησαν τους δύο ανήλικους φαρσέρ που είχαν προειδοποιήσει για τοποθέτηση βόμβας σε γυμνάσιο της περιοχής
Τους «φαρσέρ» που τον προηγούμενο μήνα είχαν προειδοποιήσει για τοποθέτηση βόμβας σε γυμνάσιο των Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ταυτοποίησαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας. Πρόκειται για δύο μαθητές, 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο ανήλικοι είχαν καλέσει το πρωί της 9ης Φεβρουαρίου από κινητό τηλέφωνο στη διεύθυνση του σχολείου, αναφέροντας ψευδώς, όπως αποδείχθηκε, ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος θα εκραγεί.
Οι υπεύθυνοι του γυμνασίου κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και, αφού εκκενώθηκε το σχολείο, ακολούθησαν έρευνες που απέβησαν αρνητικές.
- Θεσσαλονίκη: 44χρονος χτύπησε τον 73χρονο πατέρα του – Τον απείλησε με καραμπίνα
- NBA: Επίδειξη δύναμης και «σκούπα» των Θάντερ στους Λέικερς (vids)
- Εργαζόμενοι: Οκτώ στους δέκα βιώνουν έντονο στρες στον εργασιακό χώρο, σύμφωνα με έρευνα
- Κάτω Τιθορέα: Με χειροβομβίδες και βαρύ οπλισμό «πιάστηκαν» οι ληστές της τράπεζας
- Οι σωματοφύλακες της διαπλοκής και οι ταγματασφαλίτες της διαφθοράς
- Χάρπερ Μπέκαμ: Αγωνία για τη 14χρονη γόνο – Project Harper, Πάρις Χίλτον και το «σύνδρομο της κληρονόμου»


