Άγρια κόντρα ηγέτη των Τσετσένων με τον Μασκ: «Ελόνα, μην τα βάζεις με τον Πούτιν, θα σε κατατροπώσει»
Ο Καντ έσπευσε να χλευάσει στο λογαριασμό του στο Telegram τον CEΟ της Tesla.
Με ειρωνικά σχόλια επιτέθηκε ο ηγέτης της Τσετσενίας και πιστός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ κατά του Έλον Μασκ.
Ο Καντίροφ απευθύνθηκε στον ‘Ελον Μασκ επειδή ο ίδιος είχε προκαλέσει τον Ρώσο πρόεδρο τη Δευτέρα σε μονομαχία για την Ουκρανία. «Το εννοώ απολύτως ειλικρινά», σημείωσε.
Έτσι λοιπόν ο Καντ έσπευσε να χλευάσει στο λογαριασμό του στο Telegram τον CEΟ της Tesla.
Telegram post by Ramzan Kadyrov, head of Chechen Republic! pic.twitter.com/UyByR9kywq
— Elona Musk (@elonmusk) March 15, 2022
«Έλον Μασκ, μια συμβουλή: Μην αναμετράς τη δύναμή σου με τον Πούτιν. Παίζετε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες».
Ο ισλαμιστής Καντίροφ υποστήριξε ότι ο Πούτιν θα εμφανιζόταν «αντιαθλητικός αν κατατροπώσει εσένα, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο». Και συνεχίζοντας το παραλήρημά του σημείωσε:΅«Γι’ αυτό πρέπει να τονώσεις τους μυς σου, ώστε να μεταβληθείς από εκθηλυμένη Ελόνα στον σκληρό Έλον που πρέπει να είσαι».
Μάλιστα ο Καντίροφ συνέχισε τις κοροϊδίες προσκαλώντας τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία να εκπαιδευτεί στη μάχη στην Τσεστενία αλλά και στη χρήση των όπλων με «τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες ειδικές δυνάμεις» της Ρωσίας, που «νίκησαν τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις το 2015 σαν να ήταν μηδαμινές».
Η απάντηση
Ο Μασκ κράτησε μία πιο χαλαρή στάση στο οργισμένο παραλήρημα του Τσετσένου συμμάχου του Πούτιν γράφοντας στο Twitter:
Telegram post by Ramzan Kadyrov, head of Chechen Republic! pic.twitter.com/UyByR9kywq
— Elona Musk (@elonmusk) March 15, 2022
«Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας, αλλά μια τόσο εξαίρετη εκπαίδευση θα μου έδινε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αν [ο Πούτιν] φοβάται τη μονομαχία, θα ξεκαθαρίσω ότι θα χρησιμοποιήσω μόνον το αριστερό μου χέρι και δεν είμαι αριστερόχειρας».
Και λίγο αργότερα συνέχισε το τρολάρισμα αλλάζοντας το όνομά του στο προφίλ του στο Twitter σε Elona Musk.
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- H εκδίκηση του πιγκουίνου – Το αυστηρό μαύρο κυριάρχησε στις Χρυσές Σφαίρες 2026. Γιατί;
- Σέρρες: «Αποκλείεται να είναι ένας ο δράστης – «Έφυγε» μαρτυρικά» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου
- Ο Μάικλ Κάρικ νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ – Γιατί η αγγλική ομάδα άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Σόλσκιερ
- Απολιθώματα στην Καζαμπλάνκα ίσως ανήκουν στον κοινό πρόγονο των Homo sapiens και των Νεάντερταλ



