Ρωσία: Προειδοποιεί τη Δύση ότι τα όπλα που στέλνει στην Ουκρανία μπορεί να γίνουν στόχοι
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ προειδοποιεί τη Δύση σχετικά με τον εξοπλισμό της Ουκρανίας.
Τα όπλα που στέλουν οι Δυτικοί στην Ουκρανία μπορεί να γίνουν στόχοι του ρωσικού στρατού, προειδοποιεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ.
Ο Ρώσος υπουργός είπε, σύμφωνα με το Russia Today, ότι «έχουμε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ ότι προμηθεύοντας με όπλα την Ουκρανία από διάφορα κράτη, κάτι που ενορχηστρώνει η Ουάσινγκτον, δεν είναι μόνο μια επικίνδυνη κίνηση, αλλά είναι και κάτι που κάνει αυτά τα κονβόι όπλων νόμιμους στόχους».
Δεν προχώρησε σε διευκρινίσεις
Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ο υπουργός δεν διευκρίνισε πού και πότε η Ρωσία θα στοχοποιήσει αυτά τα κονβόι, όμως η δήλωσή του προκαλεί νέες μεγάλες ανησυχίες.
- Αυστρία: Ακυρώθηκαν πτήσεις στο αεροδρόμιο της Βιέννης λόγω έντονων χιονοπτώσεων
- Επίδομα ενοικίου: Για ποιους λήγει – Τι πρέπει να κάνουν για να συνεχίσουν να το εισπράττουν
- Μητσοτάκης με γερουσιαστές των ΗΠΑ: Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο
- Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Η πολιτική σου υπονομεύει ευθέως την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας
- «Διεθνές Αεροδρόμιο Ντόναλντ Τραμπ»: Ο Αμερικάνος πρόεδρος δίνει το όνομα του σε αερολιμένα της Φλόριντα
- Μυτιλήνη: Νέα ένταση με Άδωνι Γεωργιάδη, υγειονομικούς και αστυνομία – Καταγγέλλουν αποκλεισμό οι εργαζόμενοι





