Κούλουμα: Ανοιχτές και σήμερα οι αγορές για σαρακοστιανά
Οι τιμές των θαλασσινών παραμένουν στα περσινά επίπεδα.
Ανοιχτές είναι σήμερα μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου, αρτοποιεία, λαϊκές αγορές και ιχθυοπωλεία για τα ψώνια της Καθαράς Δευτέρας.
Τα σούπερ μάρκετ κλειστά ωστόσο όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν σαρακοστιανά, τις προηγούμενες ημέρες, θα μπορούν να το κάνουν στη Βαρβάκειο και την αγορά του Ρέντη.
Τα αρτοποιεία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Ανοικτά θα είναι και τα μίνι μάρκετ.
Οι τιμές των θαλασσινών παραμένουν στα περσινά επίπεδα. Συγκεκριμένα, οι γαρίδες στη Βαρβάκειο, σύμφωνα με την ertnews.gr, κοστιζουν 12 ευρώ το κιλό, τα χταπόδια 12 ευρώ τα μικρά και 14 τα μεγάλα. Τα καλαμαράκια κοστίζουν 8-10 ευρώ και τα μυδια 5 ευρώ.
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
- Αλλαγές για ενοίκια και πληρωμές από 1η Απριλίου: «Οδηγός» για ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
- Δυτική Όχθη: Αναγκαστικός εκτοπισμός 36.000 Παλαιστινίων – Έκθεση του ΟΗΕ εγείρει ανησυχίες για εθνοκάθαρση



