
Ουκρανία: Στα καταφύγια τραγουδούν τον εθνικό ύμνο περιμένοντας να τελειώσουν οι βομβαρδισμοί
Συγκλονιστικές εικόνες από τα καταφύγια, όπου μικρά παιδιά, γυναίκες, άμαχοι, ψάχνουν ασφάλεια από τον πόλεμο.
Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να μαίνεται, συγκλονίζουν οι εικόνες από τα καταφύγια που κάνουν τον γύρο των social media.
Μικρά παιδιά και ο άμαχος πληθυσμός που ψάχνει τρόπους να προστατευθεί από τα ρωσικά πυρά, τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας και περιμένουν πότε θα τελειώσουν οι βομβαρδισμοί.
Βίντεο που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας, δείχνει Ουκρανούς μέσα σε καταφύγιο στην πόλη Cherkasy να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους.
People singing the Ukrainian Anthem in a bomb shelter in Cherkasy #Ukraine pic.twitter.com/LVh7PF2wNi
— Michael A. Horowitz (@michaelh992) February 26, 2022
Γροθιά στο στομάχι αποτελεί και η φωτογραφία με τα μικρά παιδιά που έχουν μαζευτεί, κοντά το ένα στο άλλο μέσα στο μετρό στο Κίεβο.
Киевское метро сейчас. Будь ты проклят, Путин! Гореть тебе в аду, фашист проклятый. pic.twitter.com/kXCnAfMque
— olexander scherba?? (@olex_scherba) February 26, 2022
Οι σταθμοί του μετρό είναι φτιαγμένοι σε πολύ μεγάλο βάθος (θέλει πολλά λεπτά για να κατέβεις στους συρμούς) και ουσιαστικά έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να λειτουργούν και ως καταφύγια.
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




