
Κυπέλλο Ελλάδος: Sold out ο τελικός
Η δράση στο Κύπελλο Ελλάδος κορυφλωνεται σήμερα, με τα εισιτήρια του τελικού να εξαντλούνται, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ.
Το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος ολοκληρώνεται σήμερα στα «Δύο Αοράκια» με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να μονομαχούν για το τρόπαιο στις 17:00.
Το κοινό του Ηρακλείου αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών», με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί, όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ σε σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε.
Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρώτη κούπα μετά από έξι χρόνια, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να επαναλάβει την περσινή κατάκτηση και ήταν λογικό οι δύο μεγαλύτερες και εμπορικότερες ομάδες να κάνουν τον κόσμο να σπεύσει να προμηθευτεί τα «μαγικα χαρτάκια», με περίπου 2.500 άτομα να αναμένονται στις εξέδρες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις για τον τελικό του Final Four Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), με βάση το επιτρεπόμενο ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα, όπως καθορίζεται από τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.»
- Σαλαμίνα: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 12χρονη με περιπολικό
- Φουρνιέ: «Έχουμε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, ήρθε η στιγμή να πιούμε νερό»
- Οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης: Πόρισμα κόλαφος – Πλημμελής φροντίδα ασθενών και «χέρι» στις συντάξεις τους
- Μια πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ
- Μάης του ’68: Οι τοίχοι έχουν αυτιά, έχουν και φωνή
- Ο Σιμεόνε παραδέχθηκε την Άρσεναλ: «Άξιζε να προκριθεί, δεν αποκλειστήκαμε λόγω διαιτησίας»



