Πάτρα: Ποδηλατάδα μεταμφιεσμένων στους δρόμους της πόλης
Οι Πατρινοί, που δεν θα γιορτάσουν ούτε φέτος το Καρναβάλι με παρελάσεις, βρίσκουν άλλους τρόπους για να δώσουν αποκριάτικο χρώμα στη ζωή τους
Πλημμύρισε χρώμα, χαμόγελα μικρών και μεγάλων με ευρηματικές μεταμφιέσεις και μουσική η Πάτρα, παίρνοντας γιορτινή καρναβαλική όψη το πρωί του Σαββάτου, με την Ποδηλατάδα των Μεταμφιεσμένων.
Η πρώτη μεγάλη ανοιχτή καρναβαλική εκδήλωση της φετινής διοργάνωσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας όλη την πόλη να αισθανθεί αποκριάτικα.
Η αθρόα προσέλευση των μεταμφιεσμένων ποδηλατών, που είχαν στολίσει με φαντασία τα ποδήλατά τους, ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών και το κέφι, αλλά και η υποδειγματική συμπεριφορά τους στο δρόμο, σκόρπισαν χαρά και μετέφεραν το ηχηρό μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλη την πόλη.
Την Ποδηλατάδα διοργάνωσε η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, υλοποιώντας μια ιδέα της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.
Η γιορτινή αυτή διοργάνωση παρηγόρησε κάπως τους Πατρινούς, αφού για τρίτη συνεχή χρονιά αναβάλλεται το περίφημο καρναβάλι της Πάτρας.
Την είδηση είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της πόλης, Κ. Πελετίδης.
- Αγώνας δρόμου του Δήμου Άνδρου για την αποκατάσταση των ζημιών από έντονο καιρικό φαινόμενο
- Από την «μεγάλη παραίτηση» στη συλλογική διεκδίκηση – Πώς η AI τροφοδοτεί νέα εργατικά κινήματα
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη και Κανελλοπούλου το Σάββατο
- Οι Λέικερς στο κυνήγι του Αντετοκούνμπο: Το σχέδιο για να πάει ο Γιάννης στο Λος Άντζελες
- Δήμος Αθηναίων: 500 νέα δέντρα στο Άλσος Ιλισίων

