Μάχη Λίβερπουλ και Μίλαν για τον Καρβάλιο της Φούλαμ
Η Λίβερπουλ και η Μίλαν κοντράρονται για την απόκτηση του 19χρονου Καρβάλιο από τη Φούλαμ, με τους Κόκκινους να βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του
Η Λίβερπουλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προσπάθησε να αποκτήσει τον 19χρονο Φάμπιο Καρβάλιο από τη Φούλαμ, αλλά λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων των Άγγλων δεν προχώρησε την υπόθεση.
Η Φούλαμ ζητούσε 8 εκατομμύρια λίρες για να δώσει τον Καρβάλιο και αυτό το ποσό κρίθηκε υπερβολικό από τη Λίβερπουλ, μιας και ο 19χρονος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Πλέον στο παιχνίδι έχει μπει και η Μίλαν, η οποία έκανε επαφή με τους εκπροσώπους του νεαρού για να κλείσουν μια συμφωνία ενόψει του καλοκαιριού.
Η Λίβερπουλ πλέον προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία τώρα, ώστε να μπορέσει να δεσμεύσει τον 19χρονο πριν αυτός ουσιαστικά μείνει ελεύθερος.
Ο Καρβάλιο είναι στη Φούλαμ από 12 ετών, ενώ φέτος στην Championship ξεκίνησε με τρία γκολ σε τέσσερις αγώνες, πριν τραυματιστεί και λίγο αργότερα βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με ΑΕΛ, έμειναν ελάχιστα
- Η σχέση Τραμπ – Πούτιν με φόντο το Ιράν και οι ανησυχίες της Ευρώπης για την Ουκρανία
- Δημοσκόπηση: ο πόλεμος αυξάνει τη συσπείρωση της ΝΔ, ακρίβεια και υποκλοπές τη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση



