
Καιρός: Παγετός στα κεντρικά και βόρεια – Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε -11,1 βαθμούς Κελσίου
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr
Παγετός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το θερμόμετρο να πέφτει σήμερα νωρίς το πρωί κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας.
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ήταν σε Νευροκόπι, Φλώρινα και Κοζάνη.
Αναλυτικότερα, στο Νευροκόπι (-11,1 βαθμοί Κελσίου), στο Περιθώρι Νευροκοπίου (-10,9), στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-9,7), στη Φλώρινα (-9,1), στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-8,1), στο Νέο Καύκασο Φλώρινας (-8,1), στο Βώλακα Νευροκοπίου (-8,1) και στη Βλάστη Κοζάνης (-7,5 βαθμοί).
- «Ήμουν σίγουρη ότι πεθαίνω» – Το κρυφό δράμα της Μητέρας των Δράκων και η ντροπή στο Game Of Thrones
- Στα «άκρα» η σύγκρουση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ – Ανεβαίνουν τα ντεσιμπέλ με το βλέμμα στις κάλπες
- ΣτΕ: Κατέθεσε τις προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση
- Η Βαλένθια θέλει περισσότερα εισιτήρια για το Final Four της Euroleague
- Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο Υπουργός Εσωτερικών
- «Σε μια δεκαετία» ο μπαταρίες στερεάς κατάστασης στην ηλεκτροκίνηση



