ΑΕΚ: «Πρώτη» για Φράνσον, ξανά εκτός ο Στάνκοβιτς
Πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ για τον Αλεξάντερ Φράνσον, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.
Να μαζέψει τα κομμάτια της προσπαθεί η ΑΕΚ, μετά τη νέα ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο Αλεξάντερ Φράνσον γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα.
Από την άλλη, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς βρίσκεται ξανά στα… πιτς, με τον Αυστριακό τερματοφύλακα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά τους προγράμματα. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη γυμνάστηκαν κανονικά.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ


