Δολοφονία Άλκη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ και στο γήπεδο της Τούμπας
Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών στη συμπρωτεύουσα
Συνεχίζεται η ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με την ΕΛ.ΑΣ μάλιστα να βρίσκεται το απόγευμα της Πέμπτης και στο γήπεδο της Τούμπας.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν και στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.
Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση

