Γερμανία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από ισχυρούς ανέμους
Τα προβλήματα εντοπίζονται στη βόρεια Γερμανία
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους που σαρώνουν τη βόρεια Γερμανία, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις αστυνομικές αρχές.
Τα δρομολόγια των τρένων έχουν διακοπεί σε πολλές περιοχές στη βόρεια και ανατολική Γερμανία, κυρίως στο Αμβούργο, το Βερολίνο και τη Βρέμη, επειδή σε πολλά σημεία έχουν πέσει κλαδιά ή και ολόκληρα δέντρα στις γραμμές.
Ένας νεκρός
Στο Μπέλιτζ, κοντά στο Βερολίνο, ένας 58χρονος που έκανε βόλτα με τη σύντροφό του τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από μια προεκλογική πινακίδα, την οποία παρέσυρε ο άνεμος. Στη Βρέμη, ένα δέντρο έπεσε πάνω σε έναν περαστικό και τον τραυμάτισε σοβαρά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ στο Μεκλεμβούργο-Πομερανία, ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε επίσης όταν το μηχανάκι του προσέκρουσε σε έναν πεσμένο κορμό δέντρου.
Συνολικά, δέκα οχήματα συγκρούστηκαν με πεσμένα δέντρα και κλαδιά στην περιοχή του Νοϊμπράντεμπουργκ ενώ πολλά σταθμευμένα υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων.
Στο Βερολίνο, η πυροσβεστική κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, για να προστατευθούν από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην πρωτεύουσα από το βράδυ του Σαββάτου.
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα


