Τα οκτάλεπτα: 7-1, 4-2, 7-0, 5-0
Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» την ΑΕΚ (23-3)
Πολύ εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος «βούλιαξε» την ΑΕΚ με σκορ 23-3, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών
Σαρωτικός Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με σκορ 23-3, για την 13η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.
Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ολοκλήρωσαν μία δυσκολη εβδομάδα, που ξεκίνησε με την ταλαιιπωρία του ταξιδιού στη Σερβία και την ήττα από τη Ραντνίτσκι για το LEN Champions League.
Η σημερινή αναμέτρηση προφανώς δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση και κριτική. Πολύ καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός, δίκαια επικράτησε, με τους «ερυθρόλευκους», μάλιστα, να μην δέχονται ούτε ένα γκολ στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο.
Το ματς κρίθηκε από νωρίς, με τον Βλάχο να έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και να κάνει εκτεταμένο ροτέισον εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στουε 39 βαθμούς πλέον στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, τέταρτη παρέμεινε η ΑΕΚ με 24 πόντους.
- Καθ’ οδόν «τσουχτερά» πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Πώς θα υποβάλετε ένσταση
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Προσαγωγή άνδρα με την υποψία της κατασκοπείας στα Μέγαρα
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή – Εναλλακτικές διαδρομές
- Ο Bill Georgoussis και τα περιοδικά που άλλαξαν τον κόσμο – «Το ίντερνετ δε βοηθάει να είσαι up to date»
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA



