Απατεώνες υποδύθηκαν τεχνικούς της ΔΕΗ και του Δήμου και ξάφρισαν ηλικιωμένες
Δείτε πως έστησαν την «παγίδα»
Την κακοκαιρία και τις διακοπές ρεύματος εκμεταλλεύτηκαν απατεώνες, που υποδυόμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ και του δήμου εξαπάτησαν και λήστεψαν δύο ηλικιωμένες σε Μαρούσι και Νέο Ηράκλειο αντίστοιχα.
Στο Μαρούσι, στην οδό Περικλέους δύο άτομα εμφανίστηκαν ως τεχνικοί της ΔΕΗ και είπαν στην ηλικιωμένη γυναίκα ότι πήγαν να διορθώσουν την βλάβη που είχε η οικία της καθώς ήταν χωρίς ρεύμα.
Η ηλικιωμένη τους πίστεψε, τους άνοιξε την πόρτα και ενώ ο ένας την απασχολούσε σε ένα από τα δωμάτια, ο συνεργός του έψαχνε και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ βρήκε χρήματα και χρυσαφικά.
Στο Νέο Ηράκλειο οι κακοποιοί εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι του δήμου που είχαν πάει στην ηλικιωμένη γυναίκα για να απομακρύνουν το χιόνι από το πεζοδρόμιο και από την αυλή του σπιτιού της.
Ενώ ο ένας καθάριζε την αυλή, άλλοι δύο τρύπωσαν στην ισόγεια και κατάφεραν και απέσπασαν και σε αυτήν την περίπτωση χρήματα και χρυσαφικά.
- Αφγανιστάν: Κυρώσεις της Αυστραλίας σε μέλη της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
