Κακοκαιρία: Βίντεο από τη διάσωση του 72χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη
Ο 72χρονος κτηνοτρόφος είχε αποκλειστεί στο ποιμνιοστάσιό του, το οποίο βρίσκεται στα όρια των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, στην Κρήτη, και εντοπίστηκε αργά το βράδυ χθες Τρίτη, από προσωπικό της ΕΜΑΚ.
Αίσιο ήταν το τέλος για τον 72χρονο που αγνοούνταν στην περιοχή Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου καθώς εντοπίστηκε αργά το βράδυ χθες Τρίτη ζωντανός.
Στο μιτάτο του
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το neakriti.gr, ο κτηνοτρόφος, που αγνοούνταν από την Παρασκευή, βρέθηκε στο μιτάτο του από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, στη θέση Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου στην Τοπική Κοινότητα Ξενιάκου Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται στα όρια των νομών Ηρακλείου – Λασιθίου.
Στην επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού του 72χρονου που διήρκησε τρεις ώρες, έλαβαν μέρος έξι άνδρες της ΕΜΑΚ και ερπυστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής.
Είχε προμήθειες
Ευτυχώς, είχε στη διάθεσή του τις απαραίτητες προμήθειες για να τραφεί και να ζεσταθεί.
Ο 72χρονος είχε αποκλειστεί στο ποιμνιοστάσιό του λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», που πλήττει τα τελευταία 24ωρα το νησί, ενώ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ούτε με το κινητό του καθώς στο σημείο δεν υπήρχε σήμα.
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας
- Η εξουσία ενός… αλγόριθμου πάνω στους εργαζόμενους – Γιατί η Ευρώπη παρεμβαίνει
- Η βιτρίνα της ΚΕΔ έχει ραγίσει
- Τραμπ: Συγχαίρει τον εαυτό του για την εκεχειρία Καμπότζης και Ταϊλάνδης – Η σύγκριση με τα Ηνωμένα Έθνη
- Μισθοί δύο «ταχυτήτων» στην Ελλάδα – Το βαθύ χάσμα των μισθολογικών αποκλίσεων
- Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα – Ουρές χιλιομέτρων – Ανοιχτά τα Μάλγαρα από τους αγρότες


