Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνικές «κανονιές» στην Ευρώπη

Ελληνικές «κανονιές» στην Ευρώπη

Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Γιακουμάκης και Τάσος Δουβίκας «κράτησαν» ψηλά την ελληνική σημαία, σκοράροντας για τις ομάδες τους.

Οι Έλληνες του εξωτερικού έκαναν πράγματα και θαύματα το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Γιακουμάκης και Τάσος Δουβίκας σκόραραν και έδωσαν νίκες στις ομάδες τους.

Ο Μπακασέτας για άλλη μια αγωνιστική έκανε τη διαφορά για την Τραμπζονσπόρ που κάνει σπουδαία πορεία στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα, στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι σκόραρε το δεύτερο τέρμα συμβάλλοντας στη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.

Ο Τάσος Μπακασέτας απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι το χαμένο πέναλτι που κόστισε στην Τραμπζονσπόρ τη νίκη κόντρα στη Γκιρένσουσπορ, αποτελεί παρελθόν. Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας ισοφάρισε στο 84′ το γκολ με το οποίο προηγούνταν η Γαλατασαράι από το 30′ στην Κωνσταντινούπολη και ο Βίσκα στο 90′ έφερε τα πάνω-κάτω διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία αύξησε τη διαφορά από την Κόνιασπορ στους 9 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Δουβίκας βρήκε ξανά δίχτυα με τη φανέλα της Ουτρέχτης σημειώνοντας γκολ για το πρωτάθλημα Ολλανδίας στη νίκη κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ με 3-0. Έπειτα από λάθος των γηπεδούχων, η Ουτρέχτη έκανε μία γρήγορη επίθεση και ο Σάντερ φαν ντε Στρέεκ έδωσε στον Δουβίκα για το 1-0 από κοντά στο 12′. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Δουβίκα με την Ουτρέχτη σε 20 εμφανίσεις φέτος, ενώ μετρά κι ένα για το Κύπελλο.

Τέλος, ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε και πάλι γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ μετά από τις 23 Οκτωβρίου, κάνοντας το 0-1 στο εκτός έδρας ματς της ομάδας του με την Αλόα, για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Σκωτίας. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός βρήκε.. δίχτυα στο 14′ με πλασέ στην κίνηση, μέσα από τη μικρή περιοχή των γηπεδούχων ανοίγοντας το σκορ με τη Σέλτικ ωστόσο να παίρνει δύσκολη νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα την πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου.

Δείτε το γκολ Μπακασέτα:

Το γκολ του Δουβίκα:

Και το γκολ του Γιακουμάκη:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024