
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστή για τα φορτηγά η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας
Ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα. Ποιοι δρόμοι στην Αττική έχουν ήδη κλείσει
Με απόφαση της τροχαίας κλείνει η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη για τα φορτηγά εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Να σημειωθεί ότι είναι τόσο πυκνή η χιονόπτωση που χρειάζονται μόλις πέντε λεπτά για να στρώσει με χιόνι τους δρόμους.
Στην Αθηνών – Λαμίας
Ήδη άλλωστε στο Καπανδρίτι όλα είναι λευκά, στη Μαλακάσα το ίδιο, ενώ στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας τα εκχιονιστικά δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν για να μείνει ο δρόμος ανοιχτός.
Ωστόσο, λίγο πριν από τις 09:00 όπως προαναφέραμε αποφασίστηκε να κλείσει η Εθνική οδός, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, αλλά μόνο για τα φορτηγά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας, η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει για τα βαρέα οχήματα στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος της Γέφυρας Καλυφτάκη και από τον κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα χρειάζονται υποχρεωτικά αλυσίδες.
Επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών έχουμε και στην περιφερειακή εθνική οδό Αθηνών – Θήβας από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων cyclon στο ρεύμα προς Θήβα,
Κλειστοί δρόμοι στην Αττική
Επίσης, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, έκλεισαν οι δρόμοι:
- Στη λεωφόρο Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα.
- Στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 προς τον Άγιο Πέτρο.
- Ράσελ Κρόου: Γιατί νευρίασε με τους θαυμαστές του στο Παρίσι; Τι τους είπε με αυστηρό ύφος
- Συγκροτήθηκε το νέο Προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων – Πρόεδρος ο Χριστόφορος Σεβαστίδης
- NBA: Οι Νικς «σκούπισαν» τους Καβαλίερς και πέρασαν στους τελικούς μετά από 27 χρόνια (vids, pics)
- Συναγερμός στην Κρήτη: Πήγαν για ψάρεμα και βρήκαν νάρκη στα βράχια
- Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ένας 16χρονος και ένας 18χρονος
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Β’)


