
Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Το μόλις τεσσάρων ετών παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι
Τραγωδία στα Άνω Πατήσια το απόγευμα της Κυριακής όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οδηγός Ι.Χ χτύπησε και παρέσυρε 4χρονο παιδί σε δρόμο καρμανιόλα με ελλιπή φωτισμό. Δυστυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες το αγοράκι έχασε τη μάχη για τη ζωή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στα Άνω Πατήσια, επί της οδού Ταΰγετου.
Το μόλις τεσσάρων ετών παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι.
Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, μέσα σε λίμνη αίματος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Δείτε βίντεο από το σημείο
Tο παιδί βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας, όπου υπάρχει παιδική χαρά, ένα πάρκο κι ένα θέατρο.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δυστυχώς το παιδί δεν κατάφερε να σωθεί.
- Αταμάν: «Η Βαλένθια παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]
- Πόρτο – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1: Μεγάλο βήμα πρόκρισης των reds
- Europa League: Άλματα πρόκρισης η Άστον Βίλα (1-3) και η Φράιμπουργκ (3-0)
- Νέο «ψαλίδι» στη Disney με έως 1.000 απολύσεις
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)




