Ρόδος: Στο αυτόφωρο γονείς που αρνούνται να στείλουν το παιδί τους στο σχολείο
Τη Δευτέρα η δίκη του 43χρονου πατέρα - Προανάκριση διενεργείται για τη μητέρα
Με την αυτόφωρη διαδικασία συνελήφθησαν γονείς που αρνούνται να στείλουν το παιδί τους στο σχολείο, λόγω της πανδημίας.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο δεν επιθυμεί τον εμβολιασμό και έτσι δεν στέλνει το παιδί του κανονικά στα μαθήματα του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος τους και συγκεκριμένα για τον 43χρονο πατέρα ο οποίος και παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, καθώς για τη μητέρα η υπόθεση διαχωρίστηκε και διενεργείται προανάκριση.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η δίκη επρόκειτο να γίνει σήμερα το μεσημέρι, όμως ο 43χρονος ζήτησε, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του και έτσι θα δικαστεί τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου από το ίδιο δικαστήριο.
- Live: Συζητώντας την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας τα λιμάνια
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση
- Η απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων μέσα κι έξω από τη Γάζα
- Αγρίνιο: Βίντεο ντοκουμέντο 20 μήνες πριν από το φονικό – Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί
- Το σχέδιο του Σαμ Άλτμαν, CEO της OpenAI, να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στο μυαλό μας
- Ποδοσφαιριστής έριξε… νοκ-άουτ αντίπαλο με αγκωνιά! Συνελήφθη και αποδεσμεύθηκε από την ομάδα του



