Η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο είναι ερωτευμένη με τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά τον βοηθάει και στις θεατρικές του δραστηριότητες.
Η ερμηνεύτρια πήγε την πρεμιέρα της παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» στον πολυχώρο Cartel και απόλαυσε αυτό το υπέροχο έργο που σκηνοθέτησε ο σύντροφός της.
Αυτό που λίγοι πρόσεξαν είναι ότι η Δέσποινα Βανδή βοήθησε και πρακτικά στην υλοποίηση της παράστασης.
Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Love it η Δέσποινα Βανδή έδωσε σε ηθοποιούς της παράστασης ρούχα που έχει φορέσει στο παρελθόν η ίδια σε συναυλίες της. Πρόκειται για σέξι και φανταχτερά κομμάτια που ταιριάζουν στο στόρι και στο dress code της θεατρικής παραγωγής.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.