Λαμία – Διασωληνώθηκε με κοροναϊό γνωστός δημοσιογράφος – «Έφυγε» 56χρονος οικογενειάρχης
Ο 64χρονος νόσησε από κοροναϊό την τελευταία εβδομάδα και ενώ πρώτα είχε αρρωστήσει ο γιος του ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας στην Κλινική ήπιας νοσηλείας (Πέτρινο).
Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται με κοροναϊό γνωστός δημοσιογράφος 64 ετών από τη Βόρεια Εύβοια.
Ο 64χρονος νόσησε από κοροναϊό την τελευταία εβδομάδα και ενώ πρώτα είχε αρρωστήσει ο γιος του ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας στην Κλινική ήπιας νοσηλείας (Πέτρινο).
Οδήγησε μόνος του μέχρι τη Λαμία προκειμένου να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Φθιωτικής πρωτεύουσας, η κατάστασή του όμως όταν έφτασε στα Επείγοντα ήταν πολύ άσχημη και οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του.
Ακόμη ένας θάνατος στη Λοκρίδα
Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) είχαμε τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας ενός 56χρονου από το Δήμο Λοκρών που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από 16 ημέρες άνισου αγώνα με τον ιό. Επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο και οικογενειάρχη από τη Λοκρίδα, που είχε διασωληνωθεί προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.
Η απώλειά του είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσει κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας και αμέσως να γίνει η εισαγωγή του 64χρονου δημοσιογράφου.
Τραγική ειρωνεία σε διπλανό κρεβάτι νοσηλεύεται και ένας ξάδερφος του δημοσιογράφου έχοντας βρεθεί θετικός στον ιό μετά από έμφραγμα.
Στη ΜΕΘ Covid από τις 11 Νοεμβρίου (πάνω από δύο μήνες) νοσηλεύονται συνεχώς 12 άτομα, καθώς αμέσως μόλις αδειάζει κρεβάτι άμεσα βρίσκεται σοβαρό περιστατικό που χρήζει εντατικής παρακολούθησης. Αυτή τη στιγμή η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι στα 58 έτη.
Αντίστοιχα άλλοι 56 ασθενείς νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο έχοντας αυξηθεί κατά ένας από το προηγούμενο 24ωρο, αφού είχαμε εφτά εισαγωγές έναντι έξι εξιτηρίων.
Πηγή: LamiaReport
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας

